Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Na lang stil gezeten te hebben of bij schade, is het voor de meeste auto’s tijd dat ze naar de sloop zullen worden gebracht. Daar weet men wel raad met alle onderdelen en materialen die tijdens het slopen van de auto vrij zullen komen. Een professionele sloperij zal altijd bij de RDW aangesloten zijn en ben je op zo een manier ook verzekerd van de juiste aanpak.

Dat geldt in alle opzichten

Niet alleen bij het slopen zelf, maar ook bij het benaderen van de klant, zal zo een sloperij met een gedegen aanpak komen.De klant is koning en beschikt die trouwens over een goed waar de sloperij graag zijn handen op wil leggen: de sloopauto. Nadat het eerste telefoontje of mail binnengekomen is, springt men dan ook gelijk in actie om na te gaan wat de auto precies waard is. Zelfs bij een onvolledige beschrijving of een zwaar beschadigde auto waar er nog weinig uit valt te halen,  zal er een bedrag worden uitgekeerd. Je krijgt bij autosloperij Utrecht dus altijd wel  wat geld voor de sloopauto, ongeacht de staat waarin die zich verkeert.Niet alleen het geld is daarbij belangrijk, maar ook de manier waarop men de klant benadert.  Die hoeft namelijk nooit langer dan een paar uurtjes te wachten voordat de auto wordt opgehaald en krijg je al een telefoontje wanneer de sleepauto onderweg is. Je weet dus precies wanneer men langs zal komen en sta je dus gereed met alle autopapieren.

Over afhandeling daarvan blijft men altijd wel stipt en voorkomt dat wel (mogelijk) ongerief in de toekomst. Indien het gaat om een auto waar de VIN niet meer duidelijk af te lezen is, zal de autoeigenaar contact moeten opnemen met de RDW. na het verkrijgen van de benodigde stukken, kan men gerust naar de sloperij stappen.

Autosloperij Utrecht
5 (100%) 1 vote