Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Sloperijen spelen allemaal een grote rol binnen de autowereld omdat ze ervoor zorgrn dat er op een verantwoorde wijze ongegaan wordt met auto’s die uit de rolatie gehaald moeten worden. Geen deel wordt onbenut gelaten en kunnen de materialen allemaal weer gebruikt worden. Dat is maar goed ook omdat het anders wel een doodzonde zou zijn om zoveel “resources”verloren te laten gaan.

Autosloop Eindhoven

Niet al het materiaal belandt echter op de sloop omdat een deel van de onderdelen gewoon weer gebruikt kunnen worden. Dat betekent dus dat ze voorzichtig verwijderd moeten worden en hoort het testen er ook bij. Zo een slooponderdeel krijgt meestal wel snel een nieuwe eigenaar en wordt de sloperij door zowel particulieren als bedrijven (garages) benaderd. Soms is er zelfs al een reservering voor een bepaald onderdeel geplaatst. Bij sommige sloperijen worden de onderdelen echter ook door een partnerbedrijf verkocht. Ook kan men vaak rekenen op een buitenlandse klandize. Het maakt dus niet zoveel uit om wat voor sloopauto het gaat omdat er altijd wel belangstelling zal zijn van de zijde van de sloperijen. Die zullen dus altijd ook met een aantrekkelijk bod komen en de auto zelfs gelijk op komen halen.

Het afhandelen gebeurt er ook gelijk en is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle autopapieren aanwezig. Indien incompleet, dan dient er contact opgenomen te worden met de RDW om een demontage code te krijgen. Hiermee kan er naar elke RDW erkende sloperij worden gestapt om de auto te verkopen.

Ook in Eindhoven zijn er dus genoeg mogelijkheden om jouw sloopauto snel en tegen een voordelige prijs kwijt te raken. De dienstverlening gaat zelfs zo ver dat men tot aan huis de auto op komt halen en gelijk de betaling samen met de afhandeling van het papierwerk kan plaatsvinden.

Autosloperij Eindhoven
5 (100%) 1 vote