Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Of het nu om een waar wrak gaat of een complete auto, wanneer de eigenaar ervan vindt dat de tijd aangebroken is om naar de sloop te gaan, zal dat altijd wel moeten gebeuren volgens de officiële weg. Verkoop aan een RDW erkende sloperij is daarbij de belangrijkste stap omdat die gelijk ook voor de afhandeling van het papierwerk zal zorgen.

Autosloop Almere

Zo een erkende sloperij is te herkennen aan de speciale aanduiding welke geplaatst zal zijn aan de voorzijde van het bedrijfspand. Ook op de website zal er vermeld staan dat ze deel uitmaken van het RDW netwerk. Dat houdt zo een beetje in dat ze toegang hebben tot de database van de RDW en dus alle relevante informatie over de auto op kunnen vragen. Zo kunnen ze al met het kenteken gelijk achter de technische specificaties komen en worden alle gegevens naast die verstrekt door de eigenaar, geplaatst.Met zo een volledig beeld over de auto, zal het bepalen van een prijs dus geen problemen opleveren. Daarbij worden soms ook factoren als de afstand (het is daarom belangrijk om te kiezen voor een sloperij in de buurt) en de bereikbaarheid van de auto. Soms gebeurt het namelijk dat de auto zich in een moeilijk bereikbare plek bevindt en is men lang bezig om de auto op de sleepauto te krijgen.

Voor autosloperij Almere is niets te veel gevraagd en wordt elke auto keurig opgehaald. Eenmaal op de sloperij aangekomen, zal de auto zo snel als mogelijk uit elkaar worden gehaald en zo ertoe over kan worden gegaan om alle bruikbare componenten te verkopen.Met zo een vlotte verwerking van alle binnengebrachte auto’s, is er dus altijd wel een plekje vrij voor een andere en is dit dus ook één van de redenen dat men er zo gauw bij is om de sloopauto op te kopen.

Autosloperij Almere
5 (100%) 1 vote