Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Wel eens afgevraagd wat er gebeurd met alle auto’s die men niet meer wenst te rijden of die daartoe niet meer in staat zijn? Ze komen allemaal vroeg of laat terecht bij de sloop en beginnen ze daar hun tweede leven. Tegenwoordig wordt er namelijk maar weinig van zo een auto weggegooid en vinden zowel de herbruikbare onderdelen alsook het restmateriaal hun weg naar nieuwe klanten.

Wat komt er allemaal erbij kijken?

Wie dus in het bezit is van een sloopauto, zal geen moeite hebben die kwijt te raken. Dat is wel fijn omdat niemand graag lang met een sloopauto opgescheept zitten wilt. Het blijft namelijk een verantwoordelijkheud waar je moeilijk omheen kunt. Zo neemt hey alleen maar ruimte in en moet nog altijd voldaan worden aan de wegenwegbelasting of de verzekering wanneer je de auto buiten geparkeerd laat staan. Ondertussen heb je dan wel niets aan de auto en wordt het tijd om een autosloperij Groningen op te zoeken. Daar weet men er wel raad mee en wordt de auto snel en vakkundig uit elkaar gehaald. Het is namelijk de bedoeling dat alle bruikbare onderdelen na getest te zijn ter verkoop aangeboden zullen worden.

Zelfs voor de onderdelen van wat oudere auto’s wordt er altijd wel een koper gevonden (zowel in het binnen- of buitenland). Er is uit elke sloopauto wel iets waardevols te halen en krijg jij als verkoper dus altijd wel een aardig bedrag aangeboden.

Ervaar ook het gemak waarmee een offerte opgevraagd kan worden en de snelheid waarmee men de auto op kan komen halen. Binnen een dag na het leggen van het contact kan de auto zo al worden verwijderd waarbij de betaling ook ter plekke plaats kan vinden. Ook het vrijwaringsbewijs krijg je daarbij gelijk overhandigd en ben je officieel van de auto af.

Autosloperij Groningen
5 (100%) 1 vote