Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Wie ooit eens een auto heeft moeten verkopen, zal wel weten wat voor moeite dat allemaal wel kost.Zo alle belangstellenden te woord gaan staan, uitleggen en het eindeloos lijkend discussiëren over de hoogte van de prijs, het zijn allemaal punten waar je na afloop van de verkoop wel knap vermoeid van zal zijn. Bij een sloopauto verkopen zal het niet veel anders zijn tenzij je het slim aanpakt.

Autosloop Rotterdam

Het is tegenwoordig daarom ook zo populair om sloopauto’s gelijk te verkopen aan een sloperij. Die pakken het zaakje namelijk professioneel aan waarbij er een eerlijk bod wordt uitgebracht. Om met een bod uit te komen, zal de sloperij wel eerst alle informatie over de auto moeten hebben. Met een uitgebreide beschrijving zijn ze wel geholpen, maar helpt het ook wanneer je over een taxatie- of schaderapport beschikt. Daarin wordt er immers op dezelfde punten gelet als bij de sloperij en kan het bod zo ook omhooggaan. Bij sommige sloperijen wordt er ook nog gebruik gemaakt van het kenteken van de auto om de meest relevant informatie uit het RDW bestand te halen. Daar zal zo een RDW erkende sloperij Rotterdam zeker wel toegang tot hebben. Zelfs bij auto’s waar er niet veel meer uit te halen is door bijvoorbeeld een brand, zal zo een sloperij wel met een bod komen.

Een onverkoopbare sloopauto bestaat dus gewoonweg niet en krijg je er altijd wel op zijn minst een paar tientjes voor. Ook de overige kosten zoals die voor het ophalen worden volledig door de sloperij gedekt.Met de verkoop aan een autosloperij bespaar je dus altijd wat en krijg je op de koop toe ook nog wat voor terug. Bovendien is zo een sloperij altijd bereidt om de auto snel op te komen halen.

Autosloperij Rotterdam
5 (100%) 2 votes