Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Aan bedrijvigheid bij een sloperij is er nooit gebrek en komt dit door de dagelijkse aanvoer van vele sloopauto’s. Met het “opruimen” van zulke auto’s wordt het voor velen mogelijk gemaakt om de auto waar ze geen gebruik van kunnen maken, op een snelle wijze kwijt te raken en zo weer kunnen gaan voor een andere auto. Omdat er nu eenmaal sprake is van concurrentie tussen de verschillende sloperijen, is het goed om op een aantal punten te letten.

Autosloop Den Haag

Een sloopauto is in de meeste gevallen niet meer in staat op eigen kracht deel te nemen aan het verkeer en zit je daar als eigenaar ervan wel mee in de maag. Ondertussen lopen de kosten wel op omdat de verzekering en wegenwegbelasting door betaald dienen te worden. Vooral bij auto die langs de weg geparkeerd staan, is dat een probleem en zal de verkoop dus geen stagnaties moeten ondervinden. Gelukkig weten ze daar alles van bij autosloperij Den Haag en komen ze snel uit met een bod. Het is dus snel geregeld, zo een verkoop en hoef jij je daarbij geen zorgen te maken over het transport naar de sloperij. Die beschikken wel over een eigen sleepauto en kan zelfs wanneer de auto zich bevindt op een moeilijk bereikbare plek met behulp van de lier, dat wel op de sleepauto worden gekregen.

Ook voor de afhandeling van het papierwerk (overdracht) dien je niet uit huis te gaan, maar wordt alles gelijk bij het ophalen van de auto afgehandeld. Het vrijwaringsbewijs krijg je ook in handen evenals het verkoopbedrag. Je hebt daarna geen omkijken meer naar de auto en geeft dat wel een gerust gevoel. Vergeet niet om de verzekering op te zeggen wanneer die nog geldig was en gebruik je daarvoor het vrijwaringsbewijs.

Autosloperij Den Haag
5 (100%) 1 vote