Auto naar de sloop?

U
h
Z

Sloopauto verkopen

Ontvang een vrijblijvend bod

Ontvang tot honderden euro’s

Je staat er vaak niet bij stil, maar de vraag naar sloperijen is groter dan je zou verwachten. Dat komt door de grote hoeveelheid auto’s die steeds afgevoerd moeten worden vanwege schade of gewoon niet meer door de eigenaar gewenst zijn. Zo een auto gewoon langs de weg geparkeerd te laten is in onze geciviliseerde maatschappij helemaal niet bij. Het is trouwens ook niet zo verstandig om dat te doen gezien de kosten die eraan verbonden zijn.

Autosloop Breda

De regelgeving over het geparkeerd laten staan van een auto op een openbare plek, is streng en worden er hoge boetes uitgedeeld wanneer de verplichtingen als de verzekering en wegenwegbelasting niet worden nageleefd.  Indien de auto naar de sloop wordt gebracht is er hier echter geen sprake van omdat de auto niet alleen keurig van zijn plek wordt verwijderd, maar je er ook nog een vergoeding voor terugkrijgt. Autosloop Breda levert je dus ook wat geld op en gebeurt nog snel ook. Al binnen een paar uurtjes na het opvragen van een offerte, kan je al een antwoordt verwachten waarna men gelijk in actie komt na het instemmen met de hoogte van het bedrag. Omdat zo een sloperij zo een beetje van alles in huis heeft.

Het ophalen kan dus gelijk geschieden en vindt dat plaats op kosten van de sloperij. Elke bij de RDW aangesloten sloperij kan trouwens zelf de overschrijving regelen en kan zo een sloopauto zelf op zon- en feestdagen opgekocht worden. Het verschuldigd bedrag wordt ook gelijk bij het ophalen betaald aan de eigenaar. Het voordeel van een RDW aangesloten sloperij is dat je er zeker van bent dat alles volgens de regels zal verlopen en je bij twijfels altijd nog navraag kan doen. Dat kan bijvoorbeeld bij een overkoepelende organisatie als de STIBA.

Autosloperij Breda
5 (100%) 1 vote